2020-08-17 16:09:57• hírek • Szatmár.ro

Kövesse Ön is élőben a PMN koncertjeit!

A Partiumi Magyar Napok szervezői Kereskényi Gábor polgármester javaslatára úgy döntöttek, hogy a Szépművészeti Múzeum udvarára tervezett koncerteket kizárólag az interneten keresztül lehet majd követni, személyesen nem.

Amennyiben szeretnének bekapcsolódni az események online forgatagába, lehetőségük nyílik erre, hiszen a PMN csapata élőben közvetíti majd a zenei eseményeket, a teljes programfüzet pedig az ide kattintva elérhető cikkünkben „lapozható át”.


A szervezők ismételten felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a közönség a jelenlegi helyzetre való tekintettel kizárólag a színházi előadásokra válthat jegyet, amelyek az Északi Színház szabadtéri előadásoknak használt udvarán felállított színpadon lesznek láthatóak. Az előadásokra jegyeket továbbra is a színház jegypénztárában lehet váltani, előadásonként 80-at. A belépőjegyekből befolyó teljes összeg jótékony célt szolgál, a színház egyik munkatársának a felépülésére ajánlják fel a szervezők. A színház udvarán az előadások az érvényben lévő előírások teljes betartásával fognak zajlani, tehát kötelező lesz a maszkviselés, a székek egymástól 2 méterre lesznek elhelyezve, valamint a bejáratnál kézfertőtlenítőt is talál majd a közönség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: